Lippai Katalin Bemutatkozás:

Szeretettel üdvözlöm önöket!
Az, hogy létrehoztam a saját weboldalamat, az csupán azért van, hogy személyesen tudjam megosztani önökkel, mi is valójában a legfontosabb az életünkben, amiről sokszor megfeledkezünk, a mindennapi munkánk mellett.

“Egy életed van, éld úgy, hogy ha vissza kell nézned, mint egy filmet, tudd hogy érdemes volt élned!”

Az hogy itt vagyok, csupán azért van, mert szeretek, és szeretném továbbadni. A mai világban, az a szó, hogy EMBER, mintha nem létezne. Az emberek értékeit, sokan figyelemben sem veszik, külső megjelenés alapján ítélkeznek felettük. Szerintem, sokkal fontosabb, mi van belül, milyen szeretet árad belőlük, amit kivetnek embertársuk felé. Legyen ez házasság, párkapcsolat, barát, vagy egy idegen ember.

Lippai Katalin

Számtalanszor fogalmaztam meg magamban, mi is az hogy élet?! Ki és mi a legfontosabb? Van egy mondás: Pénzt vagy életet? Természetesen életet. Bár ezt sokan nem így látják, pedig senki semmit nem visz magával semmit, ezt mindenki tudja. Most az a fontos, hogy átadjam tapasztalatomat maga az életről, hogyan érhetjük el saját békénk. Ezért hoztam létre a Lelki béke oldalt a Facebookon, ahol sokan lettünk igen rövid idő alatt. Ez azt sugallja, hogy igen is, beszéljünk egymással mi emberek. Figyeljünk egymásra, aki egyedül él, aki boldogtalan, aki beteg, és nem tudja megosztani senkivel bànatàt, vagy akár örömét, mert nincs akinek elmondhassa. Én, mint kívülálló, tapasztalatokkal teli ember, mindig másképp látom a helyzetet, mint egy barát, vagy egy rokon. Nem szépítem a dolgokat, hiszen nincs miért. Ezért vagyok itt hogy segítsek tanáccsal, vagy akár csak egy jò beszélgetéssel.

Célom:
Problémamentes párkapcsolat nem létezik. Minden nap működtetni kell a szeretet jegyében. Ebben nyújtom segítségem, minden kapcsolat szebbé tételéhez, békés megoldásokat keresve.

Fő témám:
A szeretet kifejezése, a másik ember iránt.

Lépjen Velem kapcsolatba, kattintson ide!

Üdv: Lippai Katalin

berencsiné lippai katalin
Coach