Testi lelki egyensúly helyreállítása.

Szeretni, és szeretve lenni, a legnagyobb boldogság a világon!

Testünk azonban nem lehet egészséges, ha a lelkünk nincs megfelelő állapotban. Ha a lelkünket problémák, gondok gyötrik, egy ideig tűr, de aztán feladja a harcot, kibillent egyensúlyunkból.

Sokan a szőnyeg alá söprik a lelki problémájukat, pedig a betegségek kialakulásának melegágya. Meg kell vizsgálnunk magunkat, tudunk-e eleget adni, és képesek vagyunk e elfogadni? Harmóniában vagyunk-e a környezetünkkel, családtagjainkkal? Képesek vagyunk-e jó döntéseket hozni? Konfliktusokat megoldani, problémákkal megküzdeni. Tudjuk-e, mi tesz minket boldoggá? Mindezeket csakis örömmel és őszinteséggel! Ez alatt, mások megsegítésére, támogatására, megértésére, és szeretettel való hozzáállásra gondolok. Szeretnék rávilágítani, hogy ‘adni öröm’! Ilyen a munka ami nem teher, hanem öröm/ nekem jó hogy végezhetem/

Testi lelki egyensúly helyreállítása.

Az utolsó, és egyben a legfontosabb, az elfogadás!

Ne értékeljük le magunkat, legyen önbizalmunk.Hagyjuk magunkat szeretni. Szavainkból áradjon a szeretet és kedvesség embertársaink felé.

Örömmel adni, és elfogadni -ez a testi lelki gyógyulás igazi kulcsa,egyben a teljes életünk! “Élni,hinni és szeretni közösen”

Életvezetési problémák megoldásához kattintson ide!

testi lelki egyensúly helyreállítása